Cetateanul.net : Scandal de corupție în Sectorul 6. Acuzat, într-o înregistrare video, de luare de mită, candidatul Mutu reacționează dur

0
56

Într-o înregistrare video postată pe internet, Iulian Ciolan, un fost șef de organizație din PSD Sector 6, îl acuză pe candidatul PSD Gabriel Mutu de luare de mită. Candidatul PSD spune că Ciolan minte și că îi va face plângere penală.

Pe pagina de socializare „Penalii” de pe facebook a fost postată o înregistrare în care pesedistul Iulian Ciolan, filmat, pasămite, cu camera ascunsă, face dezvăluiri senzaționale despre candidatul Gabriel Mutu. În înregistrarea video postată pe pagina de facebook, pe care o puteți viziona la adresa de aici, Iulian Ciolan vorbește despre felul în care felul in care Gabriel Mutu ar fi pretins sume de bani, servicii sau bunuri oferind în schimb funcții în administrație. Mai mult, în înregistrarea cu pricina, Ciolan chiar afirmă că i-ar fi dat lui Mutu echivalentul a aproape 5.000 de euro, dar că nu ar fi primit funcția promisă.

Mutu susține că e victima unei calomnii a lui Ciolan

Cetățeanul.net l-a contactat pe Ciolan, căruia i-am cerut să ne spună dacă susține public povestirile făcute în înregistrarea care ar fi fost realizată cu camera ascunsă. „Nu am ce să retrag din ce am spus. Nu pot să îm permit să am altă opinie, susțin tot ce am spus”, ne-a declarat liderul PSD.

La rândul său, Gabriel Mutu ne-a declarat că totul este o minciună și că îi va face plângere penală celui care a formulat acuzațiile, pentru calomnie și defăimare. Mutu mai susține că ar avea dovezi că Ciolan s-ar fi „înrolat” în echipa de campanie a lui Ștefan Florescu, candidatul independent la Primăria Sectorului 6.

sursa :  http://cetateanul.net/articol-principal/scandal-de-coruptie-in-sectorul-6-acuzat-ciolan-intr-o-inregistrare-video-de-luare-de-nita-candidatul-mutu-reactioneaza-dur/

Lasă un răspuns