Cetateanul.net : EXCLUSIV. Notițele din ședințele PNL sector 6 arată dezastrul ce îi pândește pe liberali la alegerile locale

0
92

Ședințele de partid ale liberalilor sunt extrem de tensionate, iar până pe 20 februarie s-a comandat un nou sondaj- pentru a stabili pe cine susține PNL în fiecare sector al Capitalei pentru funcția de primar. Reporterii cetateanul.net au obținut notițele de la ședința PNL sector 6 care arată dezastrul de la locale. Potrivit ultimelor sondaje, candidatul cu cele mai multe șanse este Ștefan Florescu. Acesta este președintele fundației Din Suflet, Pentru Suflet și nu și-a anunțat oficial candidatura.

Liderii partidelor PNL si PSD au decis să comande un ultim sondaj, înainte de a anunța candidații pentru funcția de primar de sector sau al CapitaleI, potrivit surselor Cetățeanul.net. Potrivit acestora, social-democrații au comandat sondajul după ce Robert Negoiță s-ar fi certat cu ceilalți lideri PSD, cel dintâi fiind acuzat că ar avea propria lista de candidați pe care îi susține în secret.

„Abordarea PNL, sinucigaşă. Au făcut sondaje doar cu amatori” 

12666309_1014474215257588_383200395_n-2

mai mult la :  http://cetateanul.net/articol-principal/exclusiv-notitegerile-locale/

Lasă un răspuns