Cele mai noi vesti depre metroul din Drumul Taberei

0
32

Autoritatile promit ca, pana in 2016, metroul din Drumul Taberei va fi gata. Din datele furnizate de Metrorex reiese ca lucrarile sunt in stadii avansate, insa mai sunt multe de facut, mai ales ca trebuie refacute spatiile de la suprafata distruse de santier.

image-2013-10-23-15873396-0-statia-academiei

Metrorex a informat, la solicitarea Ziare.com, ca in momentul de fata lucrarile de structura ale statiilor de pe prima sectiune a Magistralei 5 au fost executate in proportie de 75%, in timp ce tunelul este finalizat in proportie de 65%.

Metroul din Drumul Taberei, o veste proasta si una buna

Este vorba despre portiunea Raul Doamnei – Eroilor 2 (PSS Opera) si statia, depoul si galeria de legatura Valea Ialomitei, intrucat Magistrala Pantelimon – Drumul Taberei este impartita in trei sectiuni, iar in prezent se lucreaza la prima.

In ceea ce priveste lucrarile de refacere a suprafetelor, acestea au fost decalate din cauza unor avize primite cu intarziere din partea autoritatilor si a unor detinatori de utilitati, „precum si din cauza conditiilor meteo din timpul iernii, care nu au permis finalizarea lucrarilor de hidroizolatii la structura statiilor”.

 

mai mult :

http://www.ziare.com/stiri/metrou/cele-mai-noi-vesti-depre-metroul-din-drumul-taberei-1358416

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns