Cea mai bătrână mama din România, Adriana Iliescu, în pragul disperarii, îngheaţă în casă în Drumul Taberei

0
225

Adriana Iliescu a intampinat probleme din cauza situatiei de la RADET Bucuresti, scrie Cancan. Inca din 31 decembrie 2015, in Drumul Taberei, oamenii au fost nevoiti sa suporte frigul, caci a fost oprita furnizarea caldurii.

Printre persoanele care au avut de suferit se numara si cea mai batrana mama din Romania si fiica sa.

Fortate de imprejurari, cele doua au trebuit sa improvizeze solutii pentru a rezolva aceasta problema. Asadar, dupa cateva zile in care au suportat frigul cu o haina in plus, Adriana Iliescu a apelat la calorifere electrice. Sta, insa, cu inima cat un purice in asteptarea facturii la curent, care va fi cu siguranta de cateva sute de lei.

61721331_54049700

„Ne-am incalzit cu aeroterma si cu resoul electric, a fost greu, dar am stat cum am putut. Pentru toata lumea din Drumul Taberei a fost asa. O sa platim si factura la caldura, probabil o sa vina mai mult, dar asa s-a intamplat cu toti cei care locuiesc in zonele afectate.”, a declarat Adriana Iliescu.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cea-mai-batrana-mama-din-romania–adriana-iliescu–in-pragul-disperarii–incredibil-ce-a-patit-de-revelion-foto_266737.html#ixzz3waEFFx3v

Lasă un răspuns