Ce variante au liberalii pentru Sectorul 6 al Capitalei

0
176

Liberalii mai au de stabilit candidatul pentru un singur sector al Capitalei, Sectorul 6 unde varianta Răzvan Mironescu nu e deloc pe placul unei părţii a conducerii partidului. PNL încearcă să găsească o soluţie, Adriana Săftoiu fiind luată în considerare pentru o candidatură la acest sector, potrivit unor surse politice.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat joi că partidul său va avea în maxim zece zile un candidat pentru Primăria Sectorului 6. Varianta susţinerii lui Ştefan Florescu, candidat pe care Vasile Blaga l-ar fi vrut în cursă, a fost exclusă din scenariul PNL, aceştia rămând pentru moment cu un singur nume de candidat, deputatul Răzvan Mironescu. Marea problema în susţinerea acestui candidat este notorietatea scăzută pe care Mironescu o are, dar şi intenţia de vot foarte scăzută.
646x404
De asemenea, odată cu ezitarea liberalilor în a-l desemnat candidat pe Mironescu au apărut zvonuri că acesta s-a r gândi să plece din partid spre ALDE, formaţiunea condusă de Călin Popesc-Tăriceanu. Deputatul PNL a venit cu precizări pe această temă subliniind că nu se gândeşte la plecarea din tabăra liberală.

Citeste mai mult: adev.ro/o3vh5j

 

http://adevarul.ro/news/politica/ce-variante-liberalii-sectorul-6-capitalei-1_56e2a7225ab6550cb8bc3c74/index.html

Lasă un răspuns