Ce spunea Primaria Sectorului 6 în August 2014 : Lucrările în Parcul Drumul Taberei continuă conform graficului

0
210

Parcul Drumul Taberei – Informare publică luna august Lucrările în Parcul Drumul Taberei continuă conform graficului. Toate companiile implicate în asocierea din acordul-cadru lucrează zilnic cu câte 3 – 4 echipe formate din minimum 20 oameni.

Locurile de joacă pentru copii au fost finalizate. Spaţiile de recreere destinate celor mici nu se limitează la obişnuitele leagăne şi balansoare, ci presupun şi ansambluri de joacă de tipul căsuţelor, turnurilor, labirinturilor, ce au un rol important în dezvoltarea abilităţilor şi deprinderilor copiilor. În imediata vecinătate a locurilor de joacă vor putea fi regăsite atât cişmele cu apă potabilă şi toalete ecologice, cât şi locuri de odihnă pentru însoţitorii celor mici. Locurile de joacă sunt împrejmuite cu gard din lemn finisat rotund. (vezi foto)

Referitor la celelalte zone de activităţi, situaţia la zi arată după cum urmează:

  • terenurile multisport – a fost turnat asfaltul, iar tartanul sintetic a fost montat

  • skatepark-ul este realizat în proporţie de 75%

  • zona de fitness – nisipul a fost stabilizat, în prezent sunt montate echipamentele (vezi foto)

  • pavilionul şahiştilor: se montează podeaua şi mesele

  • sistemul de irigaţii este în curs de montare

  • aleile pietonale sunt în proces de finisare (vezi foto)

Pasarela belvedere a fost finalizată în procent de 90%. În perioada următoare va fi montată balustrada de sticlă. Pasarela preia vizitatorul de pe aleea principală şi urcă cu o pantă de maxim 8% până la o înălţime de 6 m deasupra solului, oferind o imagine panoramică asupra parcului. Continuând pe traseul pasarelei, pietonul revine la nivelul solului şi este din nou preluat de aleea principala. Pasarela este metalică, iar pardoseala de uzură este din material compozit lemn-plastic (WPC), montat cu spaţiu între elemente pentru scurgerea directă a apei provenite din precipitaţii.

În ceea ce priveşte amenajarea terenului, au fost curăţate resturile şi gunoaiele, solul a fost pregătit prin scarificare, execuţie arătură, execuţie discuire, greblare, adaos de sol fertil, îmbunătăţit cu îngrăşământ natural de circa 10 cm pe întreaga suprafaţă. Plantarea gazonului continuă, pe măsura ce tot mai multe zone din parc sunt finalizate.
– See more at: http://www.primarie6.ro/parcul-drumul-taberei-informare-publica-luna-august/#sthash.lLhDbQeK.dpuf

Lasă un răspuns