Ce se întâmplă pe șantierele stațiilor de metrou din Drumul Taberei

0
179


În urmă cu o săptămână, Comisia Europeană aproba finanțarea din fonduri europene a lucrărilor la magistralele M5 și M4 de metrou din fonduri europene. Săptămâna aceasta, muncitorii lucrează în forță la stațiile de metrou din Drumul Taberei.
După o lungă perioadă în care lucrările au stagnat din cauza lipsei finanțării și după ce subcontractorii au realizat "pe datorie" o serie de lucrări, se pare că ritmul lucrărilor a reintrat în normal.

Se lucrează la stațiile de metrou din Drumul Taberei, care au ajuns la plafonul superior, iar la stația de la Academia Militară mega-mașinile de forat TBM se pregătesc să înceapă forarea tunelurilor. 

Obiectivele de investiţii magistralele de metrou M4 (Parc Bazilescu – Străuleşti) şi M5 (Drumul Taberei – Universitate), precum şi a tronsonului de autostradă Sebeş-Turda au o valoare estimată de peste 2 miliarde de euro şi urmează să fie finanţate din instrumente structurale, cu durată de implementare până la sfârşitul anului 2015, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Transporturilor.

Ce se întâmplă pe șantierele stațiilor de metrou din Drumul

Lasă un răspuns