Ce s-a întâmplat cu serele exotice abandonate din Parcul Drumul Taberei (17 milioane de euro abandonati)

0
166

17 milioane de euro, majoritatea bani europeni. Atât a costat modernizarea Parcului Drumul Taberei, din sectorul 6 al Capitalei. Deși au trecut trei ani de la redeschiderea lui, serele exotice nu sunt nici acum funcționale. Click! îți spune ce s-a întâmplat cu serele exotice abandonate din Parcul Drumul Taberei

În 2013, Primăria Sectorului 6, condusă pe atunci de Rareș Mănescu, a început lucrările de modernizare la cel mai mare parc din cartierul Drumul Taberei.

Întins pe aproximativ 30 de hectare, acesta a avut parte de transformări radicale. Au apărut locuri noi de joacă, spații de relaxare și pentru plimbat câinii, soiuri de plante speciale, dar și amenjări de alei și piste de biciclete.

Proiectul grandios a aparținut fostului edil Cristian Poteraș și a prevăzut inclusiv o hală cu plante tropicale, împărţită în şapte pavilioane încălzite, care se întinde pe o suprafaţă de 1.350 de metri pătraţi.

Se lucrează la instalațiile termice și electrice ale serelor din Parcul Dumul Taberei

De curând, autoritățile au trimis din nou muncitorii la treabă. ”Lucrările suplimentare vizează instalaţiile termice (de încălzire, climatizare, umidificare şi ventilare) aferente amenajării serelor, instalaţiile electrice de alimentare normală, distribuţie generală, forţă, împământare, paratrăsnet, reţele electrice, iluminat interior normal şi de securitate, prize şi instalaţii de protecţie împotriva şocurilor electrice datorate atingerilor accidentale, directe sau indirecte, cu reţeaua electrică şi construcţie clădire pentru echipamente de pompare apă caldă”, ne-au explicat reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

https://www.click.ro/news/bucuresti/click-iti-spune-ce-s-intamplat-cu-serele-exotice-abandonate-din-parcul-drumul-taberei

Lasă un răspuns