„Cata Romanie a votat coruptia” de maestrul Dan Tapalaga : Olguta, Negoita, Mutu etc…

0
180

Romania a votat coruptia – acest enunt partial adevarat a facut turul televiziunilor, site-urilor de stiri si agentiilor internationale de presa. Dar aceeasi Romanie l-a votat masiv pe Nicusor Dan si pe Clotilde Armand, cu al lor discurs antisistem avand ca tema centrala tocmai denuntarea coruptiei ca emblema  a marilor partide. Pe de-o parte, discursul anti-coruptie pare sa fi intrat in declin. Pe de alta parte, noii politicieni anti-sistem castiga popularitate injurnad coruptia celor vechi. Cum se explica, totusi, acest aparent paradox?

Pentru a raspunde cat mai precis, avem nevoie de cifre si date exacte. Cati romani au votat de fapt suspecti de coruptie la alegerile locale din 5 iunie 2016? Va rog cititi cu atentie datele din tabelul de mai jos:

  • Craiova. Olguta Vasilescu (PSD, UNPR) a obtinut 58, 4 % dintr-o prezenta de 38, 6%. A fost retinuta, in prezent sub control judiciar pentru luare de mita
  • Sectorul 3. Robert Negoita (PSD) a obtinut 60, 3% dintr-o prezenta de 31, 6%. Este acuzat de procurorii DNA de evaziune fiscala sub forma continuata.
  • Sectorul 6. Gabriel Mutu (PSD) a obtinut 36, 8% dintr-o prezenta de 34, 3%. Este este urmarit penal de DIICOT din octombrie 2014, intr-un dosar care vizeaza activitatea unui grup infractional organizat

spaga_

mai mult la :  http://www.hotnews.ro/

 

 

Lasă un răspuns