Casa unei fete din Drumul Taberei care a stat în comă 16 zile, renovată la VISURI LA CHEIE

0
57
VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015. Echipa VISURI LA CHEIE a ajuns, miercuri, în cartierul bucureştean Drumul Taberei, pentru a renova casa unei fetiţe care suferă de o boală gravă. Micuţa a petrecut 16 zile în comă, din cauza bolii pe care o are. Mama ei a fost handbalistă de performanţă.
ana_margulescu_facebook_26739300

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015. In cea de-a sasea editie a emisiunii, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil raman in Bucuresti si implinesc visul familiei Margulescu de a avea o locuinta complet renovata si utilata.

VISURI LA CHEIE, SEZONUL 2, EPISODUL 6. Adina si Ana, fiica ei de 10 ani, duc o viata grea si se lupta zilnic cu neajunsuri si boala fetitei, care evolueaza extrem de rapid. Adina Margulescu are 46 ani si este fosta sportiva de performanta. In prezent, ea este profesor de educatie fizica si sport si antrenor al unei echipe de handbal din Bucuresti. Chiar daca a avut o cariera stralucita in handbal, fiind si campioana europeana la acest sport, Adina a decis sa renunte pentru a se putea dedica complet fiicei sale.

– See more at: http://www.b365.ro/casa-unei-fete-care-a-stat-in-coma-16-zile-renovata-la-visuri-la-cheie-miercuri-28-octombrie-2015_240027.html#sthash.bOLdosud.dpuf

Lasă un răspuns