Cartierul Drumul Taberei, sub asediu, după surparea de teren de la Eroilor

0
296
Constructori discuta in zona afectata de surparea carosabilului din intersectia Bulevardul Eroilor Sanitari cu Bulevardul Eroilor, adiacenta santierului magistralei 5 de metoru, in cartierul Eroilor, Bucuresti, duminica, 13 decembrie 2015, ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Surparea de teren din zona Eroilor aruncă în aer circulaţia din cartierele Drumul Taberei şi Militari. Afectat va fi în primul rând Drumul Taberei. Cel mai bun exemplu este că liniile mai multor autobuze, cele mai multe venind din acest cartier, vor fi deviate, anunţă directorul RATB, Constantin Tobescu, după cum consemnează Agerpres.

Astfel, autobuzele liniilor 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 și 668 vor circula deviat de la strada Știrbei Vodă cu Splaiul Independenței, prin Splaiul Independenței, șoseaua Cotroceni, strada Dr. Gheorghe Marinescu, bulevardul Eroii Sanitari, strada Carol Davila, apoi traseul de bază.

surpare

“Având în vedere că zona Eroilor este un nod important și cu punct de transbordare între RATB și Metrorex, am luat decizia să deviem liniile de autobuze care circulă în zonă pe cele mai apropiate artere pentru a nu afecta călătorii. Sunt în jur de 10 linii de autobuze care o să circule prin spate pe la Elefterie. Stația Eroilor nu va mai putea fi efectuată pentru că nu avem pe unde trece până la reglementarea situației, moment în care vom reveni în zonă”, a declarat azi Constantin Tobescu. Cum se va circula, vom vedea de mâine, când e zi de lucru.

sursa :   http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cartierul-drumul-taberei–sub-asediu–dupa-surparea-de-teren-de-la-eroilor-402015

Lasă un răspuns