Carol Alexandru Zabolotnii : Gabriel Mutu a facut cunoscut cetatenilor adevarul despre externalizarea salubritatatii din Sectorul 6

0
290

In ultimele zile, la nivelul administrativ, in speta Primaria sectorului 6 in concubinaj cu candidatul PNL, Razvan Mironescu, s-a incercat schimbarea contractului de salubrizare a sectorului (care? ca nu prea si-a simtit prezenta) intre doua firme private de specialitate. Candidatul nostru, domnul Gabriel Mutu, senator PSD, a intervenit pentru stoparea acestui switch contractual, deoarece noul contract aducea prejudicii mari interesului cetatenilor din sectorul 6.

Contracandidatii au incercat sa schimbe intelesul interventiei si au lansat pe internet tot felul de acuzatii mizere, ca si cum domnul Gabriel Mutu ar dori externalizarea serviciilor de salubrizare, care erau oricum sub contract cu o firma privata (Urban S.A.).

In seara de 21 aprilie a.c., aflat la emisiunea lui Rares Bogdan, Jocuri de putere, domnul Gabriel Mutu a facut cunoscut cetatenilor adevarul in ceea ce priveste viitorul prestarii serviciului de salubritate la nivel de sector 6.

 

Lasă un răspuns