Caracatița de la Primaria Sectorului 6 ! Achiziții de peste 258.000 de lei la primăria Sectorului 6, condusă de Gabriel Mutu: Ziar cu realizările instituției și servicii foto la toate evenimentele unde participă primarul

0
345

Aici sunt banii dumneavoastra:  peste 258.000 de lei (fără TVA) din bani publici atribuiti prin procedura de achiziție directă catre clientela pentru campania lui Mutu!

28.000 de euro au ajuns de la Primăria Sectorului 6 la compania fostului partener de afaceri al Oanei Baba, fostă consilieră a Primarului actual, Gabriel Mutu.

Primăria PSD a Sectorului 6, condusă de Gabriel Mutu, a cumpărat în această săptămână ‘servicii de tipărire a unui ziar cu realizările și informațiile de ultima oră ale administrației locale a Sectorului 6’ și „servicii foto/video” pentru evenimentele la care participă primarul, contracte în valoare cumulată de peste 258.000 de lei (fără TVA), finanțate din bani publici.

Pe 21 ianuarie, Primăria Sectorului 6 a contractat direct o firmă din Sibiu pentru „servicii de tiparire a unui ziar cu realizarile si informatiile de ultima ora ale administratiei locale ale Sectorului 6 (12 editii in cate 50.000 exemplare)”. Valoarea contractului este de 28.000 euro.

Compania câștigătoare se numește SRL Tim Sib și este deținută de un bărbat din Sibiu, Oprescu Teodor Octavian. Acesta a fost partener de afaceri din 2013 până în 2016 cu Oana Andreea Baba.

Oana Andreea Baba a fost consiliera lui Gabriel Mutu. Acum ea deține funcția de director executiv în Direcția Strategii de Comunicare din cadrul DGASPC Sector 6.Oana Baba mai este legată de Primăria Sectorului 6 doar printr-o companie de consultanță în care este acționară alături de Adrian Nicolae Enache, consilier local și Vigheciu Adrian, administrator public.

Nici Oana Baba, nici Adrian Nicolae Enache, nici Vigheciu Adrian Nicolae nu au menționat în declarațiile de interese din ultimii 3 ani faptul că dețin acțiuni în compania Piart Communication.
https://www.facebook.com/andrei.petre.7543/posts/2037608526346502

https://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate…

Lasă un răspuns