Candidatul independent la Primaria Sectorului 6 Sebastian Bodu a inchiriat doua masini, pentru a-si face publicitate, de la controversatul om de afaceri Ilie Potecaru

0
263

Fostul sef al ANAF Sebastian Bodu, candidat independent la Primaria Sectorului 6, a inchiriat doua autovehicule, care au fost transformate in caravane publicitare, de la controversatul om de afaceri Ilie Potecaru, fost candidat al PP-DD la alegerile parlamentare si fondatorul firmei care se ocupa de ridicarea masinilor parcate ilegal in sectorul 6, Ilcor Auto Eco. Contact de HotNews, Sebastian Bodu a declarat ca l-a vazut pentru prima data pe Potecaru cu ocazia semnarii contractului de inchiriere si apoi inca o data la biserica.

„Cineva din staff (n.r. – echipa) mi-a gasit pe cineva care mi le-a inchiriat (n.r. – masinile). Sunt inchiriate de mine personal de la Ilie Potecaru. Nu stiu daca contractul este incheiat intre mine si el personal sau o firma a sa”, a declarat Sebastian Bodu pentru HotNews.

indexa

Ilie Potecaru detine marca restaurantului „Barlogul lupilor„, locul in care fostul sef al Oficiului de Protectie a Martorilor (OFP), chestorul Adrian Barascu,  isi chema subordonatii pentru a consulta si semna documente oficiale. Aceste informatii apar in rechizitoriul intocmit de procurorii DNA intr-un dosar in care mai multi angajati ai OFP sunt acuzati ca ar fi instituit un regim de teroare printre martorii de care trebuia, teoretic, sa aiba grija, potrivit Evz.  Chestorul Barascu a fost arestat preventiv anul trecut, in luna noiembrie, pentru abuz in serviciu, deturnare de fonduri si fals intelectual.


Firma Ilcor Auto Eco, fondata de omul de afaceri Ilie Potecaru si Ion Cornel Petrut, a castigat in 2010 un contract cu Primaria Sectorului 6, condusa de Cristian Poteras (PDL), in valoare de 4 milioane de euro, pentru a presta serviciul de ridicare a masinilor parcate ilegal. Firma ridica insa masini in sector, in numele Primariei, inca din 2009, an in care a castigat peste 1,8 milioane de euro din aceasta activitate, saltand peste 14 mii de masini.

mai mult la :   http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2016_bucuresti-20960415-candidatul-primaria-sectorului-6-sebastian-bodu-inchiriat-doua-masini-pentru-face-publicitate-controversatul-afaceri-ilie-potecaru.htm

Lasă un răspuns