Când se ridică restricțiile de trafic în Dr.Taberei.Suprafețele a trei stații de metrou, gata în mai

0
18

Suprafețele a trei stații de metrou din Drumul Taberei, de pe Magistrala 5, vor fi terminate luna viitoare, a anunțat directorul Metrorex, Cătălin Homor, joi. Drept urmare, restricțiile de circulație din zonă vor fi ridicate. Traficul în Drumul Taberei a devenit unul de coșmar din cauza lucrărilor la metrou, iar ridicarea restricțiilor a tot întârziat, deși ar fi trebuit să se producă din toamna trecută. Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon va fi gata la sfârșitul anului viitor, conform declarațiilor actualului director.

favorit_45321800

„Avem trei stații de metrou de pe Magistrala 5 ale căror suprafețe vor fi finalizate în luna mai: Orizont, Favorit și Drumul Taberei 34. Următoarele stații de metrou de pe Magistrala 5 ale căror suprafețe vor fi finalizate sunt Brâncuși și Romancierilor, acestea vor fi gata în luna iulie, iar suprafețele celorlalte stații este de așteptat să fie finalizate în luna septembrie”, conform directorului Metrorex Cătălin Homor. Drept urmare, traficul va fi reluat în condiții normale în zonele respective, spre ușurarea locuitorilor din Drumul Taberei.

Conform declarațiilor directorului Metrorex, structura stațiilor de pe Magistrala 5 este gata în proporție de 95-98%, iar cea a tunelului de metrou, în proporție de 80%.

mai mult la :  http://www.b365.ro/cand-se-ridica-restrictiile-de-circulatie-in-dr-taberei-trei-statii-de-metrou-finalizate-in-mai_228661.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns