Când se reia circulația în condiții normale în Drumul Taberei, în urma lucrărilor la Magistrala 5

0
255
Lucrările la Magistrala 5 de metrou au dat peste cap traficul rutier din Drumul Taberei. Deşi circulaţia ar fi trebuit să se reia încă din toamna anului trecut, constructorii au întârziat refacerea carosabilului, din cauza vremii. Potrivit directorului general al Metrorex, Aurel Radu, şoferii mai au de aşteptat câteva luni până când va fi finalizată reabilitarea carosabilului.
parc_drumul_taberei_forummemtrouusor_com_atal_24087300
„Le-am transmis constructorilor să se apuce de finalizarea refacerii carosabilului în Drumul Taberei. Ei nu au un termen, dar, pe măsură ce finalizează structura, trebuie finalizate şi lucrările de refacere a carosabilului, ca să le redăm locuitorilor din cartierul Drumul Taberei carosabilul şi să deblocăm circulaţia în zonă.

Dânşii au motivat că terenul este mocirlos, că e mult mai greu de transportat acum pământul, din cauza umidităţii ridicate. Am avut un schimb de replici cu ei şi le-am reproşat că am discutat despre acest aspect şi iniţial au spus că finalizează refacerea carosabilului în noiembrie (n.r. – 2014). Apoi au spus că până în mai va fi gata refacerea carosabilului. Totuşi, unele etape s-au parcurs deja. Ei trebuie doar să vină cu încărcătura de pământ. Acum spun că ar fi costuri mult mai mari dacă se face reabilitarea carosabilului în condiţii de umiditate ridicată pentru că e mult mai greu de transportat pământul, că e argilos, şi trebuie să intervină şi cu pietriş”, a explicat, pentru B365.ro, Aurel Radu.

Lasă un răspuns