Romania TV : CÂND SE FINALIZEAZĂ lucrările la serele exotice din PARCUL DRUMUL TABEREI. Decizia Primăriei Sector 6

0
207

Parcul Drumul Taberei, singurul parc din Bucureşti modernizat cu fonduri europene, NU este echipat complet nici după un an de la inaugurarea oficială. Abia acum, Primăria Sectorului 6 a atribuit contractul privind finalizarea serelor exotice din parc, contract a cărui valoare se ridică la aproximativ 2,3 milioane euro. Societatea căreia i-au fost încredinţate lucrările are însă numai un singur angajat şi are ca obiect de activitate construcţia de autostrăzi.

Parcul Drumul Taberei a fost redeschis în Sectorul 6 în vara anului trecut, după ce a stat închis aproape doi ani. Nici atunci, şi nici acum, investiţia nu a fost complet finalizată, zona serelor fiind încă în amenajare. Din acest motiv, administraţia locală a pierdut o parte din finanţarea europeană, lucrările de construcţie fiind suportate în prezent din bugetul local.

sere_50971600_64274500

Potrivit unui anunţ lansat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, Primăria Sectorului 6 urmează să finalizeze în termen de trei luni „proiectul de modernizare arhitecturală şi peisagistică a Parcului Drumul Taberei”, respectiv zona serelor exotice. Pentru amenajarea acestei zone, administraţia locală va plăti unei firme private circa 10,4 milioane de lei (2,3 milioane euro) cu TVA. 

O firmă de construcţie autostrăzi va finaliza lucrările la parcul Drumul Taberei

Din aceşti bani, societatea MODUS CF SRL este responsabilă de finalizarea lucrărilor la serele exotice din Parcul Drumul Taberei, respectiv lucrări de încălzire, ventilaţie şi climatizare şi lucrări de instalaţii electrice.

Conform ultimelor date disponibile la Fisc, compania MODUS CF SRL ce are ca obiect principal de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor, avea la sfârşitul anului trecut un singur angajat. Societatea a raportat în 2015 o cifră de afaceri de 74.674 lei şi un profit net de 7.416 lei.

Serele exotice, desfăşurate pe şapte pavilioane expoziţionale, vor fi încălzite astfel că bucureştenii se vor putea plimba şi iarna, admirând mai multe plante tropicale pe o suprafaţă de 1.350 metri pătraţi.

Lasă un răspuns