Când revine la normal traficul în Drumul Taberei ( Ha ! :) Mutu si Tanasuica sedinta foto si conferinta de presa din catacombe)

0
209

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 a declarat, duminică, la ziua porţilor deschise la Magistrala 5 de metrou din Dumul Taberei că traficul în zona şantierului va reveni la normal la mijlocul anului viitor şi că, deşi lucrările sunt ample nu sunt argumente suficiente pentru întârzieri. Lucrările au început în 2011. Atunci, toate staţiile au fost împânzite cu afişele pe care scria „În trei ani aici va fi staţia ta de metrou”.

„Traficul suprateran va fi deschis până la jumătatea anului viitor, iar lucrările la subteran vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2017. Ce am constatat se referă la faptul că lucrările sunt foarte ample. Avem lucrări foarte interesante şi cred că acum, după ce am vizitat aceste două staţii de metrou Orizont şi Favorit, putem înţelege întârzierea pe care am avut-o. Categoric, nu este un argument pentru a accepta această întârziere şi de aceea credem că este extrem de important ca, anul viitor, până la jumătatea anului, traficul suprateran să fie deschis, astfel încât lucrările din Sectorul 6 şi străzile care înţeapă bulevardul Drumul Taberei să le putem finaliza şi noi”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 pentru News.ro

mutu

În subteran, lucrările sunt gata în proporţie de 80 la sută, spun reprezentanţii Metrorex. Şinele pe care va circula metroul nu sunt montate şi nici cablurile de înaltă tensiune.

Bucureştenii pot vizita, duminică, până la ora 15.00 viitoarele staţii de metrou Orizont, Favorit şi Drumul Taberei 34, care vor face parte din Magistrala 5, pe secţiunea Râul Doamnei – Eroilor.

mai mult la :  www.cotidianul.ro

Lasă un răspuns