CanCan: Nicoleta şi Iuliana Luciu l-au lăsat singur pe tatal lor în Drumul Taberei. Până să devină celebre aici locuiau şi cele doua vedete

0
42

Nicoleta şi Iuliana Luciu au noroc, deoarece au dat peste bărbaţi care să le asigure întreaga viaţă, însă pe tatăl lor l-au lăsat singur în zona Drumul Taberei, acolo unde până să devină celebre locuiau şi cele dou vedete. CANCAN.ro a aflat că Ion Luciu are datorii la înteţinere şi nu duce o viaţă tocmai roz.

Iuliana Luciu s-a întors recent din America, unde a stat câteva săptămâni bune. Vedeta s-a întors din sejurul petrecut în Las Vegas, unde s-a şi interesat pentru mutarea sa peste hotare, dar şi despre o posibilă carieră în lumea filmului, căci, până la urmă, la bază este actriţă. În tot acest timp, Iuliana a ţinut legătura cu mama, sora şi iubitul ei din închisoare, Ioan Neculaie.

luciu

Pe tatăl ei, Ion Luciu, nici nu l-a sunat, iar pentru ca bărbatul să ia legătura cu ea trec zile întregi. Nici nicoleta nu este prea dornică să discute cu bărbatul, care a rămas singur în drumul Taberei, după ce mama vedetelor s-a despărţit de el şi s-a stabilit la Miercurea Ciuc împreună cu fosta vedetă Playboy. CANCAN.ro a aflat că tatăl vedetelor de televiziune locuieşte în acelaşi apartament în care divele au crescut, însă acasă nu are de niciunele şi se descurcă cu greu din pensia pe care o are. Bărbatul nu are un sprijin financiar, însă asta pentru că ar avea probleme şi cu alcoolul, iar banii pe care îi are i-ar da pe băuturi alcoolice. Rămas singur, singura alinare a lui Ion Luciu ar fi să mai stea la un şpriţ cu vecinii din cartier, căci, în rest, fetele îi calcă foarte rar pragul casei.

”Iuliana este cu Neculaie, Nicoleta are o familie, e cu Zsolt. Ambii bărbaţi din vieţile lor au bani, sunt înstăriţi, ele niciodată nu vor avea probleme, însă tatăl lor trăieşte de parcă n-ar avea copii cu bani. Cine îl vede nu zice că este tatăl Nicoletei şi Iulianei Luciu. Toată ziua umblă pe străzi, cam asta face. Este mereu singur. Mai stă în cartier la câte un pahar, dar apoi se întoarce acasă în singurătatea lui. Problema este că are şi datorii la întreţinere, nu e aşa simplu. ”, a mărturisit o persoană din cartierul în care stă Ion Luciu.

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/nicoleta-si-iuliana-traiesc-cu-milionarii-insa-tatal-lor-se-lupta-cu-saracia-15414745

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns