… câinii din Drumul Taberei s-au dezlănţuit, le aud ghearle pe asfalt în alergare, străzile le aparţin…

0
202

Eu am propus un mars al tacerii in ziua inmormantarii copilului Ionut Anghel in fata Primariei Capitalei: fara pancarde, fara scandari, doar noi, cat mai multi imbracati in negru, cu un moment de reculegere si eventual cu lumanari in mana.

Independent, un alt grup s-a organizat bine si au anuntat un protest pentru vineri, intre orele 19.30-21.30, in Piata Romana. Au obtinut inclusiv autorizatie pentru acest protest.

Cand eu am propus marsul tacerii, imi era frica ca acesta moarte sinistra si absurda va trece neobservata, ca imensa problema nu va fi perceputa. Dar nu mai este asa!! Ne-am organizat bine, presa a fost receptiva, si actualmente acesta este problema nr. 1 pe agenda publica. Iar acesta este un castig enorm.

In conditiile acestea, dat fiind ca maine are loc inmormantarea copilului, cel mai probabil in timpul orelor de program, multi fiind la munca si pentru ca Primaria Generala este actualmente departe, cred ca CEL MAI BINE ESTE SA NE UNIM FORTELE CU CEI CARE ORGANIZEAZA PROTESTUL DE VINERI.

Fac apel la voi sa veniti vineri in Piata Romana!!! Sa ne strangem cat mai multi, imbracati in negru. Va sugerez sa veniti cu lumanari si flori.

mai mult : http://www.contributors.ro/fara-categorie/nu-mai-suport-sa-traiesc-intr-un-oras-cu-copii-sfasiati-de-caini-imi-e-frica-am-niste-idei/

Lasă un răspuns