Buna ziua, Primaria sectorului 6! Va sesizam lipsa cosurilor de gunoi/tomberoane pe marginea terenurilor de fotbal din zona Chilia Veche

0
55

Buna ziua, Primaria sectorului 6!

As vrea sa va sesizez in legatura cu inca un aspect legat de lipsa cosurilor de gunoi/tomberoanelor si/sau lipsa implicarii politiei locale in a amenda cand se intampla astfel de cazuri: pe marginea terenurilor de fotbal din zona Chilia Veche, — la ProSport Arena, nu sunt amplasate deloc cosuri de gunoi/tomberoane, iar parintii care-si insotesc copii la meciuri lasa pe jos sticlele goale si ambalajele de la mancare.

Vinovati sunteti atat dumneavoastra, cat si cei care au amenajat aceste terenuri si au creat locuri de asteptare pentru parinti, dar nu si locuri pentru depozitarea gunoaielor!

Tot proprietarii acestor terenuri si-au suprainaltat gardurile de plasa, taind crengile copacilor si depozitandu-le in acelasi loc unde sunt si restul gunoaielor! Am mai semnalat aceeasi problema si in legatura cu depozitarea gunoaielor in dreptul locurilor de parcare din aceeasi zona!

Daca nu incepeti sa creati astfel de locuri si sa dati amenzi, o sa ne manance sobolanii (aia pe care i-am pozat plimbandu-se pe treptele blocului), iar lumea nesimtita nu se va invata minte! As vrea sa cred ca puteti indrepta lucrurile!

Multumesc!

Irina Oana Muresan
 

Lasă un răspuns