Bugetul.ro: Gabriela Firea, lovita de unde se astepta mai putin! Mutu de la 6 se ridica din PSD si-i ameninta pozitia?

0
97

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, stă foarte bine în sondaje și mulți o văd ca favorită la poziția de candidat al PSD la alegerile prezidențiale din 2020. Cu toate că aceasta a declarat de mai multe ori că nu dorește să intre în cursa electorală pentru cea mai importantă funcție din stat, jocurile nu au fost încă făcute.

Surse din interiorul PSD susțin totuși că se pregătește terenul pentru o candidatură a lui Liviu Dragnea. Rămâne de văzut ce decizie vor lua în cele din urmă social democrații și mai ales ce parcurs va avea președintele Klaus Iohannis, căruia deja i se trasează un profil de Bruxelles.

Un alt doritor al fotoliului de edil general este primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. El este foarte apropiat de Gabriela Firea și în cazul în care aceasta s-ar orienta spre o candidatură la prezidențiale, el speră să devină candidatul PSD pentru funcția de Primar General, funcție la care ar râvni și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3. Încă de la începerea mandatului, surse din interiorul Primăriei Sectorului 6, ne-au dezvăluit că Mutu își dorește să-și treacă în portofoliu cât mai multe proiecte reușite în Sectorul 6 care să-i servească drept argumente atunci când își va manifesta dorința de a candida pentru funcția de Primar General.

Sursa: Bugetul.ro

Gabriela Firea, lovita de unde se astepta mai putin! Cine se ridica din PSD si-i ameninta pozitia?

Lasă un răspuns