Bucurestenii din Sectorul 6 vor protesta sambata in Parcul Drumul Taberei

0
61

Pe 21 februarie, locuitorii Sectorului 6 vor protesta in jurul viitorului Parc Drumul Taberei. Ei sunt nemultumiti de faptul ca lucrarile la modernizarea parcului au intarziat.

parc_drumul_taberei_10342200

Sursa

Proiectul a inceput in primavara lui 2013, iar autoritatile au promis redeschiderea lui in vara lui 2014. Din pacate, si in momentul de gata lucrarile nu s-au terminat. Organizatorii evenimentului au facut o pagina de Facebook, unde au postat traseul marsului.

In jurul orei 14:15 vom porni in directia Romancierilor, prin fata „serelor”. Vom face stanga pe strada Targu Neamt, apoi vom merge pe Topolovat, stanga pe Drumul Taberei si iar stanga pe Brasov, pana la locul de pornire. Cei care aveti mesaje de transmis dlui primar, primariei va rog sa le aduceti cu dumneavoastra sub orice forma. Si nu uitati panglicuta neagra de pus pe gard! Filmati si fotografiati tot ce puteti, pana vi se termina bateriile sau se umplu cardurile! Va rog sa ii izolati pe cei violenti, agresivi, scandalagii, nu raspundeti provocarilor, a declarat un utilizator.

Protestul va incepe la ora 14:00.

http://metropotam.ro/La-zi/bucurestenii-din-sectorul-6-vor-protesta-sambata-in-parcul-drumul-taberei-art4385011299/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns