Breaking news. Presedintele PNL Bucuresti a anuntat luni candidatii pentru sectoarele din Bucuresti. Sectorul 6 a fost lasat in aer. Optiunea Florescu abandonata

0
77

Presedintele PNL Bucuresti a anuntat luni candidatii pe care comisia de unificare a liberalilor i-a stabilit pentru sectoarele din Bucuresti.

Sectorul 6 a fost lasat in aer, Predoiu anuntand ca mai este nevoie de o analiza calitativa pentru aceasta desemnare. El a exclus insa o candidatura din partea PNL a lui Stefan Florescu, asa cum se zvonise, spunand ca se cauta in continuare solutii in partid.

„Asteptam o cercetare sociologica calitativa de anvergura care se va finaliza in zilele urmatoare si vom decide lunea viitoare (n.r. candidatul la sectorul 6). As vrea sa precizeze fara echivoc ca nu vom merge la sectorul 6 cu domnul Florescu. Dezavuez orice speculatie pe aceasta tema. Nici nu s-a pus problema si nici nu se va pune problema”, a spus Predoiu.

Predoiu a explicat faptul ca decizia privind desemnarile facute s-a luat in baza ‘rezervei de crestere’ a candidatilor masurati, de aceea in unele locuri nu a fost desemnat cel mai bine plasat candidat.

catalin_predoiu_digi24_ro_54888100

La Sectorul 6: Ştefan Florescu (independent) 29%, deputatul PNL Răzvan Mironescu 20%

Fiecare varianta de candidat al PNL a fost masurata in comparatie cu principalul contracandidat din fiecare sector.

http://www.stiripesurse.ro/oficial-pnl-si-a-anuntat-candidatii-la-sectoare-un-sector-lasat-in-aer_985254.html

Lasă un răspuns