Breaking news ! PARCUL DRUMUL TABEREI va fi redeschis ASTĂZI

0
68
Parcul Drumul Taberei va fi redeschis vineri, la orele 17. Primăria Sectorului 6 a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, după ce, la începutul săptămânii, anunțase că va fi deschis sâmbătă. Un protest privind întârzierea deschiderii parcului fusese programat mâine dimineață, iar Primăria s-a grăbit să devanseze deschiderea.
dr_tab_64312600

Parcul va fi deschis incepand de astazi, la ora 17:00. Invităm membrii comunității Sectorului 6 și bucureștenii la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, cel mai tânăr, modern și sigur parc din Capitală.”, a anunțat vineri Primăria Sectorului 6, pe evenimentul de pe Facebook creat în acest sens.

Exista o singura pista de biciclete circulara de 1,6 km, doua locuri de joaca pe trei categorii de varste pana la 3 ani, pana la 6 ani si pana la 12 ani. Cel pentru copii de pana la 3 ani e delimitat de un rand de banci de cel pentru copii de pana la 6 ani.

În parc sunt 7.000 metri liniari de sistem de irigatii. Sistemul de irigatii e pe baza de senzori, care opresc apa cand ploua sau cand se atinge un anumit nivel de umiditate in sol

Lucrările la Parcul Drumul Taberei au fost finalizate, mai puțin cele la serele exotice, care ar urma să fie gata la sfârșitul anului.

„Lucrările  la sere sunt încă în curs. Noi suntem în termene, eu am contract de finanțare a lucrărilor până la sfârșitul acestui an. Mi-este greu să spun, atâta timp cât noi încă avem în derulare o procedură de achiziție publică care concură în mod direct la finalizarea lucrărilor, este vorba despre instalațiile de climatizare la Complexul de sere exotice”, declara în luna martie managerul de proiect Sorin Dina, în cadrul unei vizite de presă.

Puteți vedea cum arăta parcul acum două luni de zile AICI

– See more at: http://www.b365.ro/parcul-drumul-taberei-va-fi-redeschis-astazi_230876.html#sthash.GtwCCj06.dpuf

Lasă un răspuns