Breaking news de la Urbology. Din Drumul Taberei a dispărut o celebră crâşmă post-decembristă

0
84

Mulţi ani a fost celebră pentru că nu se accepta plata cu cardul, deşi sistemul intrase de ani buni în România. Cu ani înainte, în anii ’90, când oricine putea să-şi facă în România o firmă care să se numească precum una celebră din străinătate, locul ăsta sărea în ochii oricui care trecea prin Drumul Taberei pentru că avea o monstruoasă şi imensă chitară din placaj pe post de firmă. Pe lemnul ăla, cu lumini din alea de brad de Crăciun scria „Hard Rock”. Între timp, adevăratul Hard Rock Cafe a ajuns în România, iar terasa de la Favorit s-a transformat în Trattoria Il Calcio.

sursa foto : urbology.ro

trattoria-1024x768 trattoria-favorit-1000x600

Trattoria din Drumul Taberei a fost printre primele spaţii deschise de acum celebrul lanţ unde au acţiuni Olăroiu şi Iorgulescu. Probabil era printre cele mai puţin elegante, dar a rezistat atâţia ani şi fiindcă avea o bucătărie grozavă. Dincolo de oamenii din zonă, mulţi clienţi veneau şi din alte cartiere ca să mănânce acolo.

De săptămâna trecută, locul e istorie. A fost dezafectat, probabil, într-o noapte, dacă nici măcar vecinii de la „Dream” habar nu aveau că au rămas fără concurenţă. Nu ştim ce s-a întâmplat cu angajaţii, atâta timp cât acolo unde am citit că s-a „relocat restaurantul”, la Romancierilor, exista deja deschis de ceva timp un alt restaurant al lanţului „Il Calcio” (fireşte) cu angajaţi cu tot. Ştim însă că pe locul unde a funcţionat, la Favorit, Trattoria Il Calcio, se va ridica… oare ce credeţi???!!!… o BISERICĂ!

mai mult la :   http://urbology.ro/trattoria-calcio-drumul-taberei-demolata-inchis/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns