Bodu face dezvăluiri șocante despre Mănescu, Mironescu, Mutu și Florescu. Ultimii trei sînt candidați la primăria Sectorului 6

0
103

Sebastian Bodu, candidat independent la Primăria Sectorului 6, a lansat un atac dur la adresa edilului Rareș Mănescu și acuză că face blat inclusiv cu candidatul PSD.

”Îl cunoașteți pe Mănescu? Care Mănescu? Pe Rareș Mănescu primarul Sectorului 6. Știți ce face Rareș Mănescu acum? Ei bine ca un adevărat păpușar al grupului de la Monaco încearcă să își impună trei candidați. Pe Florescu, Mutu și Mironescu”, precizează Bodu într-un clip postat pe pagina de Facebook.

Sebastian Bodu susține că Gabriel Mutu este susținut de Mănescu pentru că este coleg de lojă masonică cu Mironescu, candidatul susținut de PNL.

”El nu mai candidează că dacă iese pe stradă îl bate lumea. Pe Florescu convenise să îl pună candidat din partea PNL, dar ulterior s-au răzgândit așa că l-au deghizat în independent pentru a le crește șansele. Mironescu este candidatul formal al PNL, continuator asumat al lui Mănescu. Iar Mutu este coleg de lojă masonică cu Mironescu, după cum acesta din urmă a recunoscut în direct la o emisiune tv de față cu Mutu. Nu vă lăsați păcăliți! Toți trei sunt parte a mafiei lui Mănescu. Adevăratul independent în Sectorul 6 sunt eu Sebastian Bodu” a mai completat fostul europarlamentar.

sursa :   http://www.stiripesurse.ro/bodu-face-dezvaluiri-ocante-despre-manescu-i-candida-ii-la-primaria-sectorului-6_988424.html

Lasă un răspuns