Blat pana la capat: sora vicelui liberal de la Sector 6 “vorbeste cu Mutu” de la PSD!

0
31

Desi proiectul USL s-a terminat cu un fiasco de proportii in urma lui au ramas aceleasi intelegeri financiare pentru ca la putere sa ramana aceeasi oameni. Este si cazul Sectorului 6 unde chiar daca actualul primar liberal, Rares Manescu este inexistent in sondaje, liberalii se strofoaca din toate chinurile sa ramana la putere sustinand candidatul opozitiei, pe Gabriel Mutu de la PSD.

Asa se face ca Gabriel Mutu, candidatul PSD pentru Primaria Sector 6, si-a inceput campania cu bannere montate pe panourile publicitare ale firmei controlata de viceprimarul PNL, Adrian Enache, prin sora acestuia Valentina Steliana Enache (Popescu) cu sloganul „vorbeste cu Mutu”. Firma Vagabond Media SRL a fost detinuta de viceprimarul  liberal al Sectorului 6 Adrian Nicolae Enache care era si administrator al societatii din anul 2007 in procent de 90%.

panou-mutu-vagabond-media

Ulterior, in anul 2011 el a impartit actiunile lui Adrian Luca si Valentinei Steliana Enache, astfel ca fiecare a ramas cu 50%. Din 2011 de cand firma a fost cedata surorii sale campaniile publicitare curg fara numar. Ca sa intelegeti cum functioneaza… toate firmele din zonele comerciale din zona Bulevardului Iuliu Maniu, in special cele situate in Militari Shopping City fac reclama multa. Unde? Pe panourile situate fara pic de noima arhitecturala pe zona verde de pe bulevard, unde in loc de copaci Manescu si Poteras au plantat panouri publicitare.

panouri-publicitare-sector-6

mai mult la :  http://m.caplimpede.ro/blat-pana-la-capat-sora-vicelui-liberal-de-la-sector-6-vorbeste-cu-mutu-de-la-psd/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns