Batalia electorala, faza pe offshore’uri. Mutu acuzat de tranzactii ilegale prin Panama si Seychelles. Florescu atacat cu declaratia de avere a sotiei care primeste bani din Filipine

0
16
Eduard Gheorghiu   Dragi susținători ai lui STEFAN FLORESCU,

Poate doamna Florescu sau soțul, Ștefan Florescu care este un extrem de patriot si corect ne explica cum soția dansului doamna Florescu primește bani de la o firma din Filipine, ca expert relații cu clienții.
In poza aveți declarația de avere a soților Florescu, bine acum nu vreau sa dau ideii organelor abiliatate sa vada de unde are atâtia bani Dl Florescu la cate donații electorale face, mai ales ca acum este si șomer, iar inainte era doar bugetar.

Dupa atâta milostenie electorală rămânea săracul cu o coaja de pâine, ce suflet….of..ce suflet.
Stiu o sa ziceți ca este falsa poza, făcătură si mai stiu eu ce, dar spre deosebire de voi care sunteti fantome pe Facebook eu scriu cu nume si prenume.

13001085_957913774258126_3184096187966282257_n

Iauzi frate, Filipine…cine ar fi crezut.

Relaxati-va si întrebați-l pe Florescu cu sta treaba cu Filipine si soția dansului.
Iar despre Gabriel Mutu nu are firme in Panama sau in insulele Antigua, Nepal, sau in alta parte de pe glob si nici nu încasează bani din Filipine sau din alta țara, cum încasează alți „candidați”.
Ștefan Florescu lasa defăimarea electorală deoparte, du-te si fa un curs intensiv de administrație publica, si schimba sloganul ala „am identificat problema o s-o rezolv din vara” , ca nu rezolvi nimic, nu esti in stare decât de măgarii, cu articole comandate. Ăsta este singura ta „calitate” minciuna.
Dragi susținători ai veșnicului Ștefan Florescu, nu este vina mea ca ati ales o gloaba, dar nu este târziu, mai puteți schimba pariul.

Hoțul striga hoții.

Un Ștefan Florescu cu articolele comandate despre Panama, insulele scoicilor, midilor, sau templele aztece sau ce o sa mai inventeze el ca sa prindă 10% la alegeri, nu fac altceva decât sa va împingă in ridicol si penibil.

Aveți ingrata sarcina sa dați „share” si sa comentați aberații comandate, nu fac un apel la constinta lui Ștefan Florescu ca nu are, m-am convins de la tragedia Colectiv cand tot Facebook-ul ținea doliu si el posta acțiuni de mita electorală, dar va rog pe voi susținătorii veșnicului candidat sa filtrați ce postati sau comentați, e mai sănătos pentru constinta voastră.

Lăsați grija altuia in pace, daca nu aveți activitate, apucati-va sa dezvoltați cultul personalități lui Florescu pana la sanctificare.

Faceți-i un templu, ridicați o statuie cu el la bustul gol, o lopata in mâna dreapta, un vermorel in mâna stânga, toată in aur si plimbati-l prin tot sectorul 6.

Cu timpul puteți face si o secta, si asa are pile la Patriarhie, sa o numiți Sfântul Vermorel, dupa ce strângeți 20/30 adepți o faceți partid, ca și asa isi dorește eternul un partid si gata, vă mutați într-un sat, ceva mic 10/15 locuitori, candidează ca primar, câștiga, isi vede visul cu ochii si toată lumea doarme liniștita.

A sa nu uit, cat e cursul la pesos/RON, Ștefan Florescu?

Eduard Gheorghiu

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns