Bascalie maxima pe Facebook dupa sesiunea de maturat din Drumul Taberei a lui Gabi Firea : „Uitati-va cum tine matura. Absolut PENIBILA”

0
40

Kamikaze.ro : Mătura lu’ Gabi Firea mai are un puțin și ejaculează. Când ții de mătură așa cum ține doamna Firea, e clar că nu ai mai folosit obiectul ăla nici la măturat și nici măcar la zburat. Dacă te vede Denise Rifai așa, doamna Firea, o să creadă că ați ieșit la împreunat, nu la măturat.

Aktual24.ro : Actiunea electorala a candidatului PSD la Primaria Capitalei, de a da cu matura in parc, a nascut un val de ironii pe Facebook. Modul in care Gabriela Firea tine coada maturii nu a scapat nesesizat de internauti.

Firea s-a aflat joi intr-un parc din Bucuresti, intr-o actiune menita sa demonstreze ca „ca pot sa fac curatenie dupa zece barbati”. Insa modul in care face curatenia, tinand foarte stangaci coada maturii, a nascut o multime de ironiii pe retelele de socializare.

Zoso.ro : „Pentru că e în campania, precupeața s-a gândit că nu e destul să pună poze cu ea în biserică în rochiță roz, ci trebuie să dea și impresia că e fată din popor. Așa că si-a luat niște pantofi incomozi și a trecut la mătură, doar ca să arate publicului că nu se pricepe deloc. Prilej pentru oameni să facă mișto de ea că e o guralivă parvenită, lipsită de orice simț estetic, de orice jenă și de orice competențe.”

matura-610x300

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns