BĂRBAT BĂNUIT DE COMITEREA INFRACȚIUNII DE FURT DIN BUZUNARE ÎNTR-UN MIJLOC DE TRANSPORT ÎN COMUN, PRINS ÎN FLAGRANT ÎN DRUMUL TABEREI

0
23

În ziua de marți, 12 iulie a.c., polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au identificat și prins în flagrant un bărbat în vârstă de 52 de ani, imediat după ce a sustras o sumă de bani din geanta unei femei.

Astfel, în jurul orei 14.45, în timp ce se afla în autobuzul liniei 168, în stația ‘Drumul Taberei 34‘, bărbatul a fost observat cum a sustras din geanta unei femei în vârstă de 76 de ani, suma de 50 de lei.

În jurul orei 13.30, polițiștii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, acționând pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare, genți și poșete, în stațiile și în mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat care, prin comportamentul afișat, le-a atras atenția.

Astfel, în jurul orei 14.45, în timp ce se afla în autobuzul liniei 168, în stația ‘Drumul Taberei 34’, bărbatul a fost observat cum a sustras din geanta unei femei în vârstă de 76 de ani, suma de 50 de lei.

4692489-lommetyveri

Imediat după constatarea comiterii infracțiunii, s-a acționat, reușindu-se prinderea bănuitului și conducerea acestuia la sediul poliției pentru verificări.

Datorită intervenției prompte, prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate, banii sustrași fiind predați persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

SERVICIUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns