Bancuri cu Drum-Tăbăreni :) Adio, metrou în Drumul Taberei! Şantierul e atât de vechi încât a fost declarat monument istoric

0
331

Inevitabilul s-a produs! Lucrările la șantierul metroului din Drumul Taberei au fost oprite definitiv. Șantierul urmează să fie conservat și va intra în patrimoniul UNESCO. ”Cultura este mult mai importantă decât transportul bucureștenilor”, a explicat primarul. ”Bucureștiul devine practic un muzeu, iar asta este foarte bine.”

Primarul spune că locuitorii din Drumul Taberei oricum nu ar fi prins în viață terminarea lucrărilor la metrou, deci nu pierd absolut nimic. ”Și, foarte important, eu nu locuiesc în Drumul Taberei și, din câte în amintesc, cartierul respectiv nici măcar nu e în București. Sau, cel puțin, nu ar trebui să fie”, a punctat edilul Capitalei.

metrou drumul taberei santier


Pentru că suntem, totuși, în perioada sărbătorilor de iarnă, când se presupune că trebuie să fim mai buni, primarul a anunțat și câteva măsuri menite să le îmbunătățească viața celor din Drumul Taberei: va pune borduri noi pe toate bulevardele și va introduce noi linii RATB, care să aibă capătul de linie în diverse stații de metrou din alte cartiere.

http://www.timesnewroman.ro/monden/adio-metrou-in-drumul-taberei-santierul-e-atat-de-vechi-incat-a-fost-declarat-monument-istoric

Lasă un răspuns