(Băăă Mutule, băăă !!!) Sarghy Vali : În fata scolii 193 din Drumul Taberei

0
126

Uite ca am gasit si eu ce sa postez aici … poate se sesizeaza cineva … pozele sunt facute in fata scolii 193 … gropile au mai fost astupate de cateva ori pana acum dar de fiecare data au reaparut.

Acum apare intrebarea … chiar nu se poate ca munca pe care o fac oamenii astia cand astupa gropi sa fie o munca de calitate ? Chiar in fiecare an trebuie sa cheltuim resurse si timp pentru treburi facute prost ? … intreb si eu daca celelalte sectoare au cu ce se lauda … nu putem avea si noi in sector … calitatea drept brand ?

Sarghy Vali

Radu Sulea Beirut

Dinu Laurentiu Asta poate fi o poza de coperta….astea sunt acum adevarate cratere pe care nu le poti rata….aceasta strada ar trebui facuta cap coada exact ca vasile milea!!! De ce nu o facem la fel Domnule Primar!!! De ce Eduard Paul Simion ….ok facem filmulete ca se da zapada!!! Vreau filmulete si cand se va repara cum trebuie o strada nu??? Si nu acum…dar intr o saptamana,doua ar trebui sa se apuce de treaba!!!!

Calin Elena De atâția ani nu sunteți in stare sa faceți o strada nici măcar una de calitate totul numai cârpeli ca deh numai așa se poate fura la greu an de an.

Doar Cornel Au „plombat” printre blocuri pe la moghioros in toamna. Erau gropi la fel, daca nu mai multe. Ghici! Acum sunt la fel? Sa ii spuna lu mutu ca nu au facut intentionat ?

Lasă un răspuns