(Băăă Mutule, băăă !!!! ) Alexandru Gabriel Burghiu „Asa arata o strada din Drumul Taberei. E plin grupul de exemple cu strazi jalnice din sector”

0
38
Asa arata o strada din Sectorul 6, sector al carui sunteti primar domnule Gabriel Mutu. Poate reusiti sa refaceti strada asta, foarte aproape de parcul Drumul Taberei si perpendiculara pe scoala 169.

Poate nu veniti sa asfaltati strada inainte de alegeri, sa vada pensionarii ca faceti ceva si sa va revoteze. Nici sa nu mai mergeti pe la biserici cu tot alaiul de senatori si fosti ministri ai educatiei pentru a le arata varstnicilor ca voi sunteti credinciosi si cu frica lui Dumnezeu.

E plin grupul de exemple cu strazi jalnice din sector. Nu trebuie sa dureze 4 ani mandatul dvs. de primar. Poate dura si mai putin daca nu va faceti treaba! Plus ca aveti majoritate in Consiliul Local, asa ca nu ar trebui sa aveti probleme in a pune in aplicare.

Alexandru Gabriel Burghiu ✊

Elena Ionescuasa e regula,ca sa se fure in fiecare an ,daca le-ar astupa pt totdeauna de unde ar mai fura?

Stefan PrisacaruIn loc sa cheltuiti banii publici pe dracovenii gen ,,masini de topit zapada in faţa Guvernului”, mai bine asfaltati / astupati gropile din Bucuresti ODATA!!!!!

Catalin-andrei DelamarinaSa va bag pula in gat cu strazile voastre.Sa veniti la mine pe strada sa vedeti cat de bine s.a dat zapada,labagii infecti si muisti.Muie mutu si muie firea.Fortza RAPID!!!

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns