B365: Se reface carosabilul în Drumul Taberei, în zona stațiilor de metrou. Când se reia circulația

0
248

Restricțiile de trafic din Drumul Taberei, datorate lucrărilor de la Magistrala 5 de metrou, vor fi ridicate în luna noiembrie, după cum a anunțat Metrorex într-un răspuns pentru B365.ro.

Într-un răspuns remis la solicitarea B365.ro, Metrorex transmite că „Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie, se va relua traficul și pe strada Valea Ialomiței – între Valea Oltului și Bulevardul Drumul Taberei.”

Circulatia rutieră pe acest tronson a fost închisă în ianuarie 2012, traficul fiind deviat pe str. Valea Argeșului și pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei – Valea Oltului. Măsura a fost luată pentru lucrările de la „Magistrala de metrou 5 – Drumul Taberei – Universitate – lot L1.2 – stația Valea Ialomiței”.

Conform sursei citate, în acest moment, pe traseul Magistralei 5, pe Bulevardul Drumul Taberei, în dreptul stațiilor de metrou Eroilor 2, Academia Militară, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Brâncuși și Râul Doamnei, este asigurată circulația rutieră pe câte patru benzi.

– See more at: http://www.b365.ro/se-acopera-statia-de-metrou-de-la-valea-ialomitei-cand-se-reia-circulatia-foto_238190.html#sthash.R0PllfoA.dpuf

Lasă un răspuns