B365.ro: Primăria Sectorului 6 a DEMARAT LICITAȚIA pentru CINEMA FAVORIT. Care este valoarea proiectului

0
74

MODERNIZARE CINEMATOGRAF FAVORIT. Modernizarea CINEMA FAVORIT a fost anunţată de mai bine de patru ani de fostul primar, Cristian Poteraş. După aproape un mandat la Sectorul 6 al actualului edil Rareş Mănescu, lucrările de reabilitare tot nu au început, urmând a fi demarate în mandatul viitorului primar. Săptămâna trecută, Primăria sector 6 a lansat anunțul de participare la licitația prin care se va alege constructorul viitorului Centru Cultural Favorit. Proiectul are o valoare aproximativă de 7,133,092.23 EURO, adică peste 32 de milioane de lei, fără TVA, și va fi gata în trei ani de la demararea lucrărilor.

MODERNIZARE CINEMATOGRAF FAVORIT. Primăria Sectorului 6 a lansat în data de 20.05.2016 anunțul de participare la licitația prin care se va alege constructorul viitorului Centru Cultural Favorit. Lucrarea de peste sapte milioane de euro presupune consolidare, extindere si modernizare cinematograf Favorit – Centru Cultural European, principalul criteriu de atribuire al constructorului fiind prețul cel mai scăzut.

13177648_885989914879267_1688176916619158834_n_72335200

Data limita de depunere a ofertelor este 07.07.2016,  iar ofertele trebuie menținute minim 90 de zile. Astfel, data limita de evaluare a ofertelor este 1 august anul acesta. Licitația va fi una electronică. Finanțarea acestui poriect va fi făcută din Bugetul Local al Sectorului 6 al Municipiului București.

Autoritatea contractanta va utiliza licitatia electronica. Autoritatea contractanta va invita la etapa finala de licitatie electronica toti ofertantii care au depus oferte admisibile. Pentru a participa la licitatia electronica, operatorii economici trebuie sa fie inregistrati in SEAP si sa detina certificat digital valid pentru acces in sistem. Licitatia electronica se va desfasura in 1 runda :1 (una) zi lucratoare. In cadrul licitatiei electronice se va reoferta pretul ofertei. Autoritatea contractanta nu va incepe licitatia electronica mai devreme de 2 zile lucratoare dupa data transmiterii invitatiilor. Ofertantii nu pot vedea numarul de participanti inscrisi la licitatie. Fara limitari ale valorilor pana la care poate fi imbunatatit pretul. Fara pas de licitare. Daca in urma desfasurarii licitatiei electronice pe primul loc sunt clasate doua sau mai multe oferte cu preturi egale, autoritatea contractanta va solicita acestora o noua oferta de pret(reofertare de pret) prin intermediul unor solicitari de clarificari formulate in SEAP”, se arată în anunțul de participare la licitația privind modernizarea Cinema Favorit.

 

mai mult la :  http://www.b365.ro/primaria-sectorului-6-a-demarat-licitatia-pentru-cinema-favorit-care-este-valoarea-proiectului_250412.html

Lasă un răspuns