B365 : PROTEST PARCUL DRUMUL TABEREI. Ştefan Florescu: „Oamenii, opriţi cu baricade să intre în parc”. FOTO

0
248

PROTEST PARCUL DRUMUL TABEREI. Un nou protest a avut loc, duminică, la Parcul Drumul Taberei, zeci de persoane care au participat la eveniment cerând Primăriei Sectorului 6 să redeschidă de urgenţă parcul. Protestul, organizat de preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu, este al doilea din această lună, după ce săptămâna trecută Parcul Drumul Taberei a fost redeschis, în urma presiunilor protestatarilor şi reînchis a doua zi întrucât lucrările de modernizare nu au fost finalizate, nefiind recepţionate aşa cum prevede legislaţia actuală. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, după ce paznicii au instalat baricade la intrarea în parc pentru a interzice accesul protestatarilor.

PROTEST PARCUL DRUMUL TABEREI. La protestul de astăzi, de la Parcul Drumul Taberei, oamenii au fost întâmpinaţi cu baricade improvizate din paleţi de lemn pentru a li se împiedica accesul în parc. Baricadele au fost instalate de firma de pază contractată de Primăria Sectorului 6 pentru supravegherea Parcului Drumul Taberei. Baricadele au fost însă rupte, oamenii cerând autorităţilor locale să redeschidă de urgenţă parcul.

mai mult la :  http://www.b365.ro/protest-parcul-drumul-taberei-stefan-florescu-oamenii-opriti-cu-baricade-sa-intre-in-parc-foto_227705.html

Lasă un răspuns