B365: Parcul Drumul Taberei, sub gheaţă. A fost curăţat de voluntarii Fundaţiei lui Ştefan Florescu FOTO

0
286
Parcul Drumul Taberei, cel mai scump parc din Bucureşti, este acoperit de gheaţă, cu toate că a trecut o săptămână de la prima ninsoare. Locuitorii din sector spun că au atras atenţia autorităţilor din cauza pericolului la care sunt expuşi, însă nu au fost luate măsuri. Astăzi, au intervenit însă voluntarii Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu care au spart gheaţa de pe alei şi au curăţat căile pietonale.
La mai bine de o săptămână de la prima ninsoare în Bucureşti, cel mai scump parc amenajat în Capitală se află încă acoperit de gheaţă. Spaţiile de relaxare şi unele alei pietonale au devenit aproape impracticabile din cauza gheţii spun locuitorii din zonă care au atras atenţia Primăriei Sectorului 6 în acest sens.
Cu toate acestea, cetăţenii spun că nu au fost luate măsuri şi că, zilnic, când trec prin parc, riscă să cadă. „Am primit mai multe solicitări din partea locuitorilor din zona Drumul Taberei care s-au plâns că este foarte multă gheaţă pe jos, în parcul Drumul Taberei. Văzând că autoritatea locală nu se implică, am decis să intervenim noi, voluntarii. Astfel, împreună cu voluntarii Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet am iînlăturat gheaţa de pe aleile şi locurile de relaxare din Parcul Drumul Taberei. Atunci când Autoritatea Locală Sector 6 ignoră solicitările şi sesizările cetăţenilor, noi răspundem prompt şi dovedim că, dacă se vrea, iată că se poate!”,
12553008_951684371563512_1902383158172050237_n_89949700

a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” care a adăugat pe contul de Facebook mai multe fotografii din Parcul Drumul Taberei realizate astăzi.

Lasă un răspuns