B365: Orchestra de Estradă „Angely’S” oferă şi în acesta duminică muzică de calitate, bună dispoziţie şi relaxare în Parcul Drumul Taberei

0
278
 Concert în parcul Drumul Taberei. Duminică, 16 august, va avea loc, în parcul Drumul Taberei, un concert susținut de Orchestra de Estradă „Angely’s”. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6 al Capitalei.

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Orchestra de Estradă „Angely’S” oferă şi în acest sfârşit de săptămână muzică de calitate, bună dispoziţie şi relaxare în Parcul Drumul Taberei, duminică, între orele 19.00 – 20.00, anunță instituția, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc în contextul în care concertele susţinute anterior de Orchestra de Estradă „Angely’S” au avut „priză” la public.

Locuitorii sectorului 6, dar şi toţi cei care vor să participe la concert, se pot bucura de atmosfera feerică oferită de muzică în fiecare duminică, până pe 13 septembrie, în Parcul Drumul Taberei.

– See more at: http://www.b365.ro/concert-in-parcul-drumul-taberei-duminica_235071.html#sthash.Cf9ee8du.dpuf

Lasă un răspuns