B365 : Încă un sector renunță la ridicarea mașinilor parcate ilegal. Dispar şi ultimii hingheri auto si din Sectorul Sase

0
154
La sfârşitul lunii mai, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis ca maşinile parcate neregulamentar să nu mai fie ridicate de pe străzi. În ultimul an, doar în sectoarele 1,4 şi 6 din Capitală mai acţionau hingherii auto.
ridicare_masina_06585300
La aproape două luni distanţă, au scăpat de hingherii de maşini şi şoferii din Sectorul 6, la ultima şedinţă de Consiliu Local Sector 6 din data de 9 iulie 2015 directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 fiind împuternicit pentru efectuarea demersurilor legale pentru încetarea contractului de concesiune de servicii încheiat cu SC Ilcor Auto Eco SRL, societatea care ridica maşinile parcate neregulamentar în sector.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis, la sfârşitul lunii mai, că nu este legal ca autoturismele să fie ridicate, iar şoferii să fie sancţionaţi în baza unor hotărâri ale Consiliilor Locale, iar prevederea referitoare la ridicarea maşinilor ar trebui prevăzută în Codul Rutier, potrivit instanței de judecată.

mai mult la :

http://www.b365.ro/dispar-si-ultimii-hingheri-auto-ai-capitalei-nu-se-mai-ridica-masinile-in-sectorul-6_233341.html#sthash.QR1pSK4a.gbpl&st_refDomain=www.facebook.com&st_refQuery=/

Lasă un răspuns