B365: Încă un pas pentru transformarea cinematografului Favorit în mall cultural

0
462
CINEMA FAVORIT. În şedinţa de joi, 26 noiembrie 2015, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a aprobat cu 37 de voturi “pentru” trecerea cinematografului Favorit în administrarea Sectorului 6.
favorit_48844800

CINEMA FAVORIT. Odată cu finalizarea acestor ultime proceduri legale, devine posibilă continuarea proiectului de reamenajare a fostului Cinematograf Favorit, prin transformarea acestuia într-un Centru Cultural Multifuncţional. Acest proiect a fost bugetat încă din anul 2013 de către administraţia publică locală, însă timp de aproape trei ani au fost făcute doar hârtii în acest sens.

Centrul Cultural „Favorit” din Drumul Taberei urmează să fie construit „de la zero” pe amplasamentul actualului cinematograf „Favorit”. Noul mall cultural, aşa cum a fost denumit, va avea o sală de spectacole „versatilă” pentru teatru, cinema şi concerte cu o capacitate de 700 de locuri, concurând astfel cu marile săli de spectacole din Bucureşti.

CINEMA FAVORIT. Conform planurilor de construcţie a noului mall cultural, Centrul Cultural Favorit va fi dotat cu o sală de de spectacole „versatilă” pentru teatru, cinema şi concerte cu o capacitate de 700 de locuri şi o scenă de 120 mp, concurând astfel cu marile săli de spectacole ale Capitalei. Dedesubt, urmează să fie amenajată o zonă destinată orchestrei.

– See more at: http://www.b365.ro/inca-un-pas-pentru-transformarea-cinematografului-favorit-in-mall-cultural_241581.html#sthash.ejroWn7T.dpuf

Lasă un răspuns