B365: FINAL de campanie de plantări arbori, în Sectorul 6. Sute de stejari roşii, sădiţi lângă blocurile din Drumul Taberei

0
239
Campania de plantări de arbori în Sectorul 6, demarată de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu, a ajuns la final. Astfel, în mai puţin de o lună, aproximativ 600 de puieţi de stejari roşii au fost sădiţi în jurul blocurilor de locuinţe şi nu numai, la solicitarea asociaţiilor de proprietari unde spaţiul verde este deficitar.
stejari_37504400

În numai o săptămână de la debutul campaniei, stocul de pomi a fost epuizat, Ştefan Florescu anunţând atunci suplimentarea cu un număr de alţi 300 de stejari roşii ornamentali.

„Au fost epuizaţi şi aceşti 300 de arbori din cea de-a doua etapă de plantări efectuată în Sectroul 6. Am avut foarte multe solicitări din partea asociaţiilor de proprietari şi am răspuns pozitiv la cele mai multe dintre acestea, voluntarii Fundaţiei intervenind îndeosebi în zonele deficitare din punct de vedere al spaţiului verde”, a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”.

– See more at: http://www.b365.ro/final-de-campanie-de-plantari-arbori-in-sectorul-6-circa-600-de-stejari-rosii-saditi-langa-blocuri_241348.html#sthash.rHqhBNhR.dpuf

 

Lasă un răspuns