B365: Femeie tâlhărită în fața blocului, în Drumul Taberei la Frigocom. Cum s-a întâmplat totul

0
754

Polițiștii bucureșteni au identificat miercuri trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani la scurt timp după ce au smuls geanta unei femei cu care trebuiau să se întâlnească în urma unei înțelegeri.

În jurul orei 10.30, Poliția Capitalei a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că trei tineri pe care îi cunoștea au deposedat-o prin smulgere de geanta personală, în timp ce se afla în fața blocului de domiciliu din Drumul Taberei, se arată într-un comunicat DGPMB.

Imediat, polițiștii Secției 25 s-au deplasat la adresa indicată unde au identificat partea vătămată, dar și pe unul dintre bănuiți care a fost prins de persoanele aflate în apropiere, imediat după comiterea infracțiunii. Totodată, în urma semnalmentelor primite, polițiștii au reușit, la scurt timp, identificarea și prinderea celorlalți doi bănuiți și conducerea acestora la sediul secției, pentru verificări.

talhar_geanta_poseta_mare_91802400

Astfel, în urma unei înțelegeri, partea vătămată urma ca în data de 30 martie să se întâlnească cu cei trei în stația de transport în comun ‘Frigocom’ situată pe B-dul Timișoara și să meargă împreună la casa de amanet pentru a ridica bijuteriile. În momentul în care partea vătămată a ieșit din scara blocului de domiciliu, unul dintre bănuiți a venit din spate, i-a smuls geanta de pe umăr, în care se afla suma de 2.000 de lei, după care toți trei au fugit printre blocurile aflate în apropiere, unde au fost prinși.

– See more at: http://www.b365.ro/trei-tineri-din-sectorul-6-prinsi-de-politisti-dupa-ce-au-smuls-geanta-unei-femei-in-plina-strada_247552.html#sthash.9iWTCy0P.dpuf

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns