B365: De ce a fost AMÂNATĂ din nou inaugurarea metroului din Drumul Taberei

0
14

Inaugurarea noii magistrale de metrou, de pe porțiunea Drumul Taberei-Eroilor, a fost amânată din nou, astfel că ultimul termen este sfârșitul anului 2017. Motivul invocat de această dată: nu există proceduri pentru refacerea spațiilor verzi și a iluminatului, după ce se încheie lucrările.

Ultimul termen înaintat de constructor era primăvara anului 2017. Înaintea acestui termen, autoritățile anunțau că lucrările, care trebuiau să fie gata încă din 2014, vor fi finalizate în aprilie 2015.

statie_26526500

De această dată, termenul a fost amânat întrucât nu există proceduri pentru refacerea spaţiilor verzi şi a iluminatului de la suprafaţă, după ce se închide şantierul, după cum a anunțat Dan Costescu, ministrul Transporturilor, citat de antena3.ro.

Au rezultat probleme la reconstituirea suprafeţelor după închiderea şantierelor. Mai precis, nu sunt prevăzute aceste proceduri de refacere a iluminatului public, de refacere a spaţiilor verzi. Metrorex îşi scrie acum procedurile pentru a remedia aceste deficienţe istorice şi pentru a da noul termen de punere în funcţiune.”, a explicat ministrul.

mai mult la  :  De ce a fost AMÂNATĂ din nou inaugurarea metroului din Drumul

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns