B365: Bizarerie la Parcul Dr. Taberei. Noul parc NU a creat spaţii verzi.Investiţii de 3 mil.lei, distruse

0
123
SPAŢII VERZI BUCUREŞTI. Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6, singurul parc amenajat cu fonduri europene la Bucureşti, a beneficiat de cea mai scumpă investiţie în spaţii verzi: 75 milioane lei. Cu toate acestea, noul parc este folosit ca exemplu negativ în ceea ce priveşte cheltuirea fondurilor destinate spaţiilor verzi, un raport al Curţii de Conturi arătând că amenajarea Parcului Drumul Taberei NU a creat mai mult spaţiu verde în Bucureşti, ci dimpotrivă a fost distrusă vegetaţia existentă. În plus, investiţiile făcute anterior în parc de Primăria Sectortului 6 au fost distruse în totalitate odată cu amenajarea noului parc Drumul Taberei.
PASARELA-BELVEDERE-PARC-DRUMUL-TABEREI

SPAŢII VERZI BUCUREŞTI. Potrivit sintezei rapoartelor de auditul performanței utilizării fondurilor bugetului local pentru amenajări peisagistice şi întreţinere spaţii verzi la nivelul Municipiului București, în perioada 2007 – 2014, realizată de Curtea de Conturi, amenajarea noului parc Drumul Taberei din Sectorul 6 a creat mai multe pierderi de ordin financiar pentru locuitorii săi şi nu numai.

Conform sursei citate, banii investiţi pentru amenajarea noului parc Drumul Taberei, respectiv 75 milioane lei, nu au fost cheltuiţi judicios de Primăria Sectorului 6, în interesul cetăţenilor.

– See more at: http://www.b365.ro/bizarerie-la-parcul-dr-taberei-noul-parc-nu-a-creat-spatii-verzi-investitii-de-3-mil-lei-dist-lei_243505.html#sthash.P3IRIwEv.dpuf

Lasă un răspuns