? B365: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, cerută în căsătorie de un locuitor din Drumul Taberei

0
14
Un locuitor din Drumul Taberei susține că s-a îndrăgostit și vrea să se căsătorească cu Adriana Iliescu. Bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a postat mesajul pe un site, unde a cerut sfaturi în acest sens.
adriana_iliescu_eliza_par_maini_f0e0d2a9b4_00686300

„Ma numesc Grigore, am 79 de ani si stau in Drumul Taberei. Stiu ca aceasta este o rubrica de sex, insa departe de mine gandul de a profita in acest sens. Locuiesc intr-un apartament de 4 ca mere si, de 8 ani, sunt singur, dupa ce doamna mea s-a dus. Nu am avut copii si am ramas doar eu cu cei doi catei ai mei: Fetita si Laica. Sunt maidanezi, i-am luat de pe strada pentru ca mi s-a facut mila de ei. Dar nu despre asta este vorba! Am crezut ca pot fara, dar simt nevoie unui suflet cald. Stiti vorba aia: casa nu e casa fara o femeie. Sunt foarte impresionat de doamna Adriana Iliescu si as vrea sa o cunosc. M-am indragostit de ea, sincer, si vreau sa ma casatoresc cu ea. Bineinteles, daca vrea si ea”, a scris bărbatul, într-o rubrică în care un psiholog răspunde întrebărilor, pe cancan.ro.

„Spuneti-i ca arat bine, am 1.85, sunt bine proportionat, par grizonat, am fost atlet de performanta in tinerete si, apoi, antrenor de educatie fizica. Am o pensie nici prea mare, nici prea mica. Dar nu despre bani este vorba. Sper sa ma puteti ajuta”, a mai scris acesta.

– See more at: http://www.b365.ro/adriana-iliescu-cea-mai-batrana-mama-din-lume-ceruta-in-casatorie-de-un-locuitor-din-drumul-taberei_237515.html#sthash.8kA3aWkL.dpuf

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns