Autorităţile promit că metroul va ajunge în Drumul Taberei în iulie 2017

0
18

Metroul din Drumul Taberei, cel mai mare cartier din Bucureşti, va fi gata în vara anului viitor, mai devreme cu 6 luni, dar tot cu o întârziere de aproape doi ani. Angajaţii s-au mobilizat după ce au fost controlaţi de câteva ori de oficialii din Ministerul Transporturilor.

Zece staţii de pe magistrala 5 care leagă Drumul Taberei de centrul Capitalei vor fi deschise peste un an. Singura staţie care mai are de aşteptat este cea de la Eroilor. Lucrările sunt îngreunate acolo din cauza surpărilor care au dus la evacuarea mai multor locatari din zonă. Constructorul susţine că nu mai sunt probleme care să le afecteze activitatea în perioada următoare.

De patru ani, Drumul Taberei e un şantier imens. Abia acum s-au redeschis câteva artere şi se lucrează ceva mai intens şi în subteran.

Dar mai devreme se va putea circula cu metroul până la staţia Lac Străuleşti. Cele 3 noi staţii vor fi gata până la sfârşitul anului. Cât despre linia 6 care va lega capitala de Aeroportul din Otopeni se negociază deocamdată cu Ministerul de Finanţe. Acesta trebuie să aprobe o primă tranşă pentru începerea proiectului.

sursa : TVR

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns