Au apărut primele cârpeli în PARCUL DRUMUL TABEREI, la o lună de la redeschidere. FOTO&VIDEO

0
76
PARCUL DRUMUL TABEREI. La aproximativ o lună de la redeschiderea oficială a Parcului Drumul Taberei, după aproape doi ani de lucrări de amenajare, au apărut şi problemele. Cele mai multe dintre acestea sunt de ordin estetic şi vizează îndeosebi calitatea lucrărilor aleilor din parc. Mai sunt însă probleme şi la sistemul de irigaţii dar şi în ceea ce priveşte amenajarea peisagistică. Într-un sector sufocat de lucrări la metrou, parcul Drumul Taberei ar putea reprezenta o oază de linişte, dacă picamerele de la serele exotice încă în construcţie şi cele de pe şantierul magistralei 5 nu ar săpa în permanenţă la doar câţiva paşi de parc.

PARCUL DRUMUL TABEREI. Deşi a fost redeschis în urmă cu aproximativ o lună, după doi ani de lucrări de amenajare, Parcul Drumul Taberei întâmpină în continuare destule probleme. Nemulţumirile locuitorilor din zonă vizează îndeosebi calitatea materialelor folosite la construcţia aleilor din parc care, pe anumite porţiuni, sunt deja deteriorate. Concret, pietricelele de pe jos au început deja să se desprindă, iar aleile să se decoperteze, îndeosebi la intrarea în parc unde se înregistrează şi cel mai mare trafic pietonal.

Între timp, porţiunile de piatră „sărite” au fost cârpite într-o altă nuanţă decât cea iniţială, lucrările de reparaţii fiind vizibile de la o distanţă considerabilă.

Lasă un răspuns