Astăzi în ziarul Puterea a apărut un articol despre bătălia pentru cinema Favorit

0
190

Astăzi, în suplimentul ”Puterea cetățeanului”, al ziarului Puterea, a apărut un articol despre bătălia pentru cinema Favorit. Totul corespunde declarațiilor membrilor grupului – excepție făcând un pasaj din finalul materialului.

sursa foto si comentariu :  Iniţiativa Favorit

Acolo, o persoană din redacție – alta decât semnatarul articolului – a simțit nevoia să lipească o fotografie și un pasaj: „O contribuție importantă la materializarea actului de predare primire către Primăria Sectorului 6 a avut și Deputatul PNL din sectorul 6, Răzvan Mironescu, care prin demersuri susținute la Ministerul Culturii i-a convins pe responsabilii din Minister de necesitatea și caracterul de urgență al predării celor două cinematografe către autoritatea locală, în folosul cetățenilor.”
Nicăieri în material nu se face vorbire de două cinematografe, doar de unul, cel care ne interesează pe noi în mod direct. Dar, dacă dl Razvan Horia Mironescu a avut într-adevăr această conbribuție hotărâtoare, noi îi mulțumim. Și sperăm să ne susțină în continuare în demersurile noastre.

sursa foto si comentariu :  Iniţiativa Favorit

Lasă un răspuns