Astăzi, 10 septembrie, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a sfințit o nouă cantină socială în Drumul Taberei

0
136

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericirea Sa Părintele Daniel, a fost prezent astăzi în sectorul nostru, participând la inaugurarea unui proiect socio-filantropic, inițiat de Arhiepiscopia Bucureștilor, ce vizează înființarea a șase cantine sociale în Capitală. La slujba de sfințire a cantinei sociale Sfântul Mucenic Barabas, aflată în Bd. Drumul Taberei nr. 28A, au luat parte Preasfințitul Timotei, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Preot Mihai Aurel, Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Preot Costel Burlacu, Protoiereu al Protopopiatului Sector 6, preoți consilieri și preoți de la parohii, precum și preotul paroh al Bisericii Acoperământul Maicii Domnului, părintele Sergiu Ristea.

Alături de înalții prelați bisericești, au participat la sfințirea cantinei deputatul din Sectorul reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

Cantina aparține Asociației Diaconia din Sectorul 6 și este dedicată persoanelor cu risc de excluziune socială. Începând de astăzi, ea va primi 50 de beneficiari care se află în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 6.

Părintele Patriarh Daniel a oferit copiilor de la Clubul Sportiv Ștefan cel Mare și Sfânt din sector 50 de ghiozdane și rechizite, astfel încât cei mici să fie pregătiți pentru școală. Alte 100 de ghiozdane vor fi dăruite copiilor din club în zilele următoare.

sursa :  http://www.primarie6.ro/astazi-10-septembrie-preafericitul-parinte-patriarh-daniel-a-sfintit-o-noua-cantina-sociala-in-sectorul-6/

Lasă un răspuns